15. mai 2007

Strålende kamp i øs pøsende regnvær

En meget godt gjennomført kamp av Årvoll på en regntung bane på Rommen grus. Fantastisk innsats mens regnet silte ned. I tillegg så vi flere vakre kombinasjoner i spillet. De fikk ut det vi har trent på lenge - ut på vingene, en touch og trekantpasning, ballen inn foran mål og skudd. Det er ikke rart at det ble så stor seier denne gangen. Vestli ble rett og slett frustert både på banen og sidelinjen, hvor treneren til Vestli ropte "nå må dere skjerpe dere - dette er ingen syklubb". Kampen åpnet med at Vestli gikk opp til 1-0 ganske raskt. Årvoll hadde på dette tidspunkt misset på flere store sjanser. Like etter gikk det hull på byllen og målene rant inn bak Vestlis keeper. Vi ledet 5-1 etter 1 omgang. Vi fortsatte i samme stil etter pause. Spillerne tok selv ansvar og holdt stuturen i laget godt, selv om de byttet en del plasser. Når en gikk opp gikk en annen ned på banen. Vi som så på tror nok at alle hadde spilt både forsvar, midtbane og angrep i løpet av kampen. Foredrene var godt representert og fikk se en god kamp av et kjempende Årvoll lag. Takk for god innsats fra både spillere og foreldre.